Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در واکنش به تصاویر اخیر منتشر شده از زندان اوین گفت: این ابهام برای من رفع نشده است که چرا در این تصاویر از زندان اوین، افرادی که مورد ضرب و شتم قرار می گیرند لباس زندانی بر تن ندارند.

حجت الاسلام حسن نوروزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تصاویری که اخیرا از زندان اوین تهران منتشر شده است، گفت: به عنوان شخصی که تجربه حضور در زندان های طاغوت و زندان های حزب بعث را داشته ام هنوز این ابهام برای من رفع نشده است که چرا در  این تصاویر منتشر شده از زندان اوین، افرادی که مورد ضرب و شتم قرار می گیرند لباس زندانی بر تن ندارند و لباس شخصی بر تن دارند، در حالی که زندانی لباس مخصوص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این که رئیس دستگاه قضا دستور دادند تا موضوع پیگیری شود این از بزرگواری ایشان می باشد، اما برای من که سابقه حضور در زندان های طاغوت و بعث را داشته ام سوال است که چگونه امکان این وجود دارد که در جمهوری اسلامی شاهد این برخوردها باشیم؟ نسبت به این تصاویر منتشر شده ابهام دارم، چه دلیلی دارد که زندانی را مورد ضرب و شتم قرار بدهند؟ ممکن است برای مثال یک زندانی دعوا کند و قصد تعرض به دیگری یا زندان بان را داشته باشد که در این میان یک تماس فیزیکی جزئی مانند هل دادن رخ بدهد اما ضرب و  شتم چرا؟ با چه دلیلی؟!

نوروزی ادامه داد: پیشتر درخصوص زندانیان انفرادی مباحث را پیگیری کردم که گفتند تنها مشکل آن ها تنهایی است، اگرچه قرآن، مفاتیح و نهج البلاغه در اختیار آن ها قرار می دهند تا قبل از اینکه وارد بند عمومی بشوند به مطالعه این کتاب ها بپردازند.

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس بیان کرد: در زمان طاغوت اگر شخصی علیه شاه سخن می گفت او را شکنجه می دادند، اما در جمهوری اسلامی ایران، افرادی به توهین و اظهارات مختلف می پردازند و کاری به کار آن ها ندارند و با مشکلی روبرو نمی شوند، حتی شخصی هم که برای مثال اقدام تروریستی انجام داده باشد، بازداشت می شود، محاکمه می شود و مجازات خود را تحمل خواهد کرد ولی شکنجه در این میان معنایی ندارد.

نوروزی گفت: این موضوع اخیر برای من غیر قابل قبول است، در زمانی که قاضی بودم به هیچ عنوان موضوعاتی چون شکنجه و ضرب و شتم را شاهد نبودم و  از خدا می خواستیم تحقیقات سریعا و در روند قانونی انجام شود.

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اضافه کرد: مثلا ممکن است در شرایطی برق زندان قطع شود و زندانی به دلیل گرما اذیت شود، اما اینکه شکنجه کنند و ضرب و شتم، خیر. این موارد در زندان های گوانتانامو و زندان های افغانستان و رژیم صهیونیستی انجام می شود، فکر می کنم در این شرایط افغانستان این اقدامات یک شانتاژ خبری بود تا افکار عمومی از زندان های مخوف آمریکا در افغانستان و شکست های اخیر آن ها در منطقه برداشته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زندان اوين كميسيون حقوقي و قضايي مجلس یازدهم نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس زندان اوین منتشر شده ضرب و شتم برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس

یونس طرهانی معاون قضائی رئیس کل در امور زندان‌ها و کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران گفت: در راستای اجرای برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران برای کاهش جمعیت کیفری و تعیین تکلیف محکومان زندانی که طولانی مدت در حبس به سر می‌برند، یک زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس با صدور حکم اعسار مطلق آزاد شد.

طرهانی اظهار داشت: در ارتباط ویدئو کنفرانس با یک زندانی، که به اتهام ایراد ضرب و جرح به پنج سال حبس و پرداخت دیه محکوم شده بود و از سال ۸۸ به علت عدم رضایت شکات و مراجعه آن‌ها همچنان در زندان به سر می‌برد موجب صدور دستورات لازم برای تعیین تکلیف وی و صدور حکم قضائی در شعبه مربوطه شد.

معاون قضائی رئیس کل در امور زندان‌ها و کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران افزود: با توجه به اینکه محکوم علیه حبس خود را به اتمام رسانده بود و قریب ۱۰ سال پس از اتمام محکومیت، صرفاً به دلیل عدم توان مالی برای پرداخت دیه در زندان به سر می‌برد و هیچ اقدامی نیز توسط شکات صورت نگرفته و حتی طی این مدت از یک روز مرخصی نیز استفاده نکرده بود، پرونده وی در راستای اجرای برنامه‌های کاهش جمعیت کیفری دستگاه قضائی مورد بررسی و تعیین تکلیف نهایی قرار گرفت.

وی در پایان در خصوص آزادی زندانی تصریح کرد: با هماهنگی بین مرجع قضائی مربوطه و دادسرای مجری حکم، زندانی پس از تحمل نزدیک به ۱۵ سال حبس، با صدور حکم اعسار مطلق، از زندان آزاد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان