Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت یک هفته از انتشار تصاویری از زندان اوین، خبرها و اظهارات جدیدی به گوش می‌رسد. امروزمعاون اول قوه قضائیه بخش‌هایی از آن فیلم‌ها را مونتاژ شده خواند، نایب رئیس کمیسیون حقوقی مجلس آن را شانتاژ خبری برای دور شدن از اخبار افغانستان دانست، یک عضو کمیسیون اصل 90 مجلس از رضایت اکثریت زندانیان از زندانبانان گفت و سخنگوی این کمیسیون هم به‌عنوان تنها منتقد ماجرا می‌خواهد مشخص شود این اتفاق ها تا چه مدت در زندان اوین در جریان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام محمد مصدق معاون اول قوه قضائیه امروز اعلام کرد که خیلی از تصاویر پخش شده از زندان اوین مونتاژ است و اصلاً ربطی به زندان ندارند. به گزارش ایسنا، مصدق در این خصوص توضیح داد: در جلسه‌ای که با رئیس قوه داشتیم، ایشان به دادستان کل کشور دستور دادند که با قید فوریت موضوع را بررسی کنند و پاسخ بدهند. ولی هنوز موعدش نرسیده که دادستان کل کشور در این رابطه پاسخ دهد و فکر کنم تا یکی دو روز آینده این کار انجام شود. او اضافه کرد: خیلی از این تصاویر پخش شده مونتاژ است و اصلاً ربطی به زندان ندارد. برخی از اینها را - نمی‌گویم همه‌اش- از جاهای دیگر گرفته‌اند و اصلاً ربطی به قوه قضائیه ندارد. مصدق در ادامه گفت: رئیس قوه قضائیه تأکید دارد و مصمم است که اگر در داخل زندان توسط هر کسی اعم از کارمند و قاضی و مسئول و... تخلفی از مقررات نسبت به متهم و محکوم صورت گرفته باشد صددرصد با او برخورد شود. بازدید نمایندگان از اوین  با انتشار فیلم زندان اوین، پای مجلس هم با دستور محمدباقر قالیباف به ماجرا باز شد. کمیسیون اصل 90 قرار است که در این خصوص رسیدگی کرده و گزارش آن را اعلام کند. هر چند تاکنون این کمیسیون موفق به بازدید از اوین نشده است. به گفته علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود طی روزهای آتی اعضای این کمیسیون ضمن برگزاری جلسه با مسئولان قضایی و سازمان زندان‌ها، بازدیدی از زندان اوین انجام خواهند داد، اما اظهارات اعضای آن و همچنین نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی قابل توجه است. حجت‌الاسلام حسن نوروزی که از قضات سابق بوده و اکنون نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس است در واکنش به تصاویر اخیر منتشر شده از زندان اوین گفت: این ابهام برای من رفع نشده است که چرا در این تصاویر از زندان اوین، افرادی که مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند، لباس زندانی بر تن ندارند و لباس شخصی بر تن دارند؛ در حالی که زندانی لباس مخصوص دارد. او با بیان اینکه نسبت به این تصاویر منتشر شده ابهام دارم، گفت: چه دلیلی دارد که زندانی را مورد ضرب و شتم قرار بدهند؟ ممکن است برای مثال یک زندانی دعوا کند و قصد تعرض به دیگری یا زندانبان را داشته باشد که در این میان یک تماس فیزیکی جزئی مانند هل دادن رخ بدهد اما ضرب و شتم چرا؟ با چه دلیلی؟! نوروزی ادامه داد: این موضوع اخیر برای من غیر قابل قبول است، در زمانی که قاضی بودم به هیچ عنوان موضوعاتی چون شکنجه و ضرب و شتم را شاهد نبودم و از خدا می‌خواستیم تحقیقات سریعاً و در روند قانونی انجام شود.  نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: این موارد در زندان‌های گوانتانامو و زندان‌های افغانستان و رژیم صهیونیستی انجام می‌شود، فکر می‌کنم در این شرایط فعلی افغانستان این اقدامات یک شانتاژ خبری بود تا توجه افکار عمومی از زندان‌های مخوف امریکا در افغانستان و شکست‌های اخیر آنها در منطقه برداشته شود. ابراهیم رضایی که همزمان عضو کمیسیون اصل نود و امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است در مورد تصاویر هک شده دوربین‌های زندان اوین گفت: موضوع اصلی ما رسیدگی سریع به این مسأله است، باید اصالت و کم و کیف این فیلم‌ها تأیید شود و اگر تأیید شد باید با فرد یا افرادی که با بدرفتاری با زندانیان، چنین تخلف یا جرمی را مرتکب شده‌اند شدیداً برخورد شود.  محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم در گفت‌و‌گو با ایسنا با تأکید بر لزوم روشن شدن تمام ابعاد قضیه زندان اوین گفت: باید مشخص شود چه مدتی پلشتی‌ها در زندان اوین در جریان بوده و چرا نظارت صورت نگرفته است؟ 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نایب رئیس کمیسیون حقوقی زندان اوین کمیسیون اصل قوه قضائیه ضرب و شتم زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران

در نشست شورای آسیای مرکزی اعضای کمیته‌ها و کمیسیون‌های منظقه آسیای مرکزی معرفی شدند و سهم والیبال ایران از ۱۰ کرسی به ۱۸ کرسی رسید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون والیبال؛ اسامی کاندیدهای ایرانی پیشنهادی برای کسب کرسی‌های بین المللی در منطقه آسیای مرکزی دی‌ماه 1402 از سوی وحید مرادی، سرپرست وقت فدراسیون والیبال به دبیرخانه کاوا ارسال شد.

مارسلو به تیم ملی والیبال ملحق شد

پس از آن سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران هفته گذشته در ادامه جلسات بین‌المللی خود، جلسه‌ای آنلاین با محمد لطیف، رئیس منطقه آسیای مرکزی برگزار کرد و در این جلسه طرفین در خصوص افزایش تعاملات بین فدراسیون‌های عضو و همچنین بهره‌برداری بیشتر از دانش و تخصص والیبال ایران در راستای پیشرفت سطح والیبال منطقه آسیای مرکزی به عنوان پرجمعیت‌ترین، بزرگترین و فعال‌ترین منطقه فدراسیون جهانی به بحث و گفت‌وگو پرداختند و تقوی خواستار افزایش سهم کرسی‌های ایران در کمیسیون‌های کاوا و معرفی تعداد بیشتری از افراد برای تصاحب این جایگاه‌ها شد.

بر این اساس نشست شورای آسیای مرکزی با حضور روسای فدراسیون‌های عضو و اعضای هیئت رئیسه از جمله سید میلاد تقوی به عنوان رئیس فدراسیون والیبال ایران و محمدرضا داورزنی نایب رئیس اول منطقه آسیای مرکزی برگزار و اسامی اعضای کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف منطقه آسیای مرکزی اعلام شد و با تصویب تمامی اعضا سهم والیبال ایران از 10 کرسی به 18 کرسی افزایش یافت.

بر این اساس در کمیسیون مسابقات ورزشی مریم حسابی به عنوان رئیس کمیته و مسعود یزدان پناه و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضا انتخاب و معرفی شدند.

فرهاد شاهمیری به عنوان عضو کمیسیون داوری، مهدی اسلامی به عنوان عضو کمیسیون مالی، کتایون عرب‌زاده و محمد دیوسالار به عنوان اعضای اعضای کمیسیون استیناف منطقه آسیای مرکزی معرفی شدند.

همچنین جواد مهرگان، رئیس کمیسیون توسعه و آموزش و علی فتاحی به عنوان یکی از اعضای این کمیسیون و امیرحسین منظمی به عنوان رئیس کمیسیون فنی و مربیان شد و محمود افشاردوست و مصطفی کارخانه به عنوان اعضای این کمیسیون و زهرا نژادعلی، مریم حسابی و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضای کمیسیون بازاریابی و ارتباطات انتخاب و معرفی شدند.

در کمیسیون پزشکی نیز دکتر مهدی ابارشی به عنوان عضو این کمیته انتخاب شد و در کمیسیون والیبال ساحلی، چمن و برف، حسن بازدرهوا و امیرحسین صادقی از اعضای ایرانی انتخاب شده هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با هزار نفر از کارگران در هرمزگان
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان