Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ محمدحسن پیرزاده مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه با اشاره به بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از ندامتگاه اوین گفت:  در راستای تعامل میان قوه قضائیه و قوه مقننه تفاهم نامه‌ای در ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ میان  دو  قوه منعقد شد. 

وی افزود: این تفاهم نامه در راستای تعامل بین دو قوه و هم افزایی در جهت نظارت بر حسن اجرای قانون و استفاده از ظرفیت مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم در حل و فصل پرونده‌های کثیر الشاکی و تبادل نظر درخصوص اصلاح قوانین و مقررات و استفاده از نظرات کارشناسی قوه قضائیه در تطبیق قوانین در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین اضافه کرد: در همین راستا ریاست قوه قضائیه نیز تاکید کرده است که زمینه بازدید از زندان‌ها را فراهم شود تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی بتوانند خدمات قوه قضائیه در زندان‌ها را مشاهده کنند و از نزدیک با مسائل مربوط با حوزه زندان‌ها آشنا شوند.

 

 

مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه گفت: بدلیل مشکلات دستگاه قضایی در مسائل مالی و برخی قوانین، بازدید نمایندگان می‌تواند آثار مثبتی در زندان‌ها داشته باشد. در همین راستا با هماهنگی بعمل آمده، در دعوتی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس صورت پذیرفت و  امروز نمایندگان عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی از جمله وحید جلال زاده، ابراهیم عزیزی، عباس مقتدایی، محمود عباس‌زاده، علی علیزاده، یعقوب رضاعلی، سیدعلی آقازاده، زهره اللهیان، روح الله حضرت پور، عباس گلرو، فداحسین مالکی، حسین اسدی و نیز جمعی از مدیران سازمان زندان‌ها در زندان اوین حضور داشتند که به بازدید تقریبا دو ساعته‌ای از بندهای مختلف زندان اوین پرداختند و از نزدیک شاهد خدمات و هم نحوه نگهداری زندانیان بودند.

 

 

وی با اشاره به گفت‌وگوی مستقیم و چهره‌به‌چهره نمایندگان مجلس با زندانیان گفت: بعد از بازدید جلسه‌ای با رئیس سازمان زندان‌ها و معاونان وی برگزار شد و پیرامون خدمات و مشکلات سازمان زندان‌ها تبادل نظر صورت گرفت. 

وی افزود: در این نشست تاکید شد، جمع‌بندی مباحث مطرح شده در جلسه‌ای دیگر در کمیسیون امنیت ملی مورد بررسی قرار گیرد و  این کمیسیون با توجه به جایگاه نظارتی خود، با کمک دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه‌ها، مسائل و مشکلات در این زمینه را پیگیری کند.

محمدی رئیس سازمان ز‌ندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور نیز در این جلسه با بیان نکاتی در خصوص اقدامات اخیر سازمان زندان‌ها گفت: در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه اعتقاد ما این است که اصلاح و تربیت واقعی از مسیر توسعه اشتغال زندانیان می‌گذرد و تجربه نشان داده است که هر کجا اشتغال زندانیان توسعه یافته است نرخ بازگشت مجدد به زندان نیز کاهش یافته است. 

وی با تبیین برنامه‌های تحول و تعالی اظهار داشت: در دور جدید مدیریتی بر توسعه اشغال زندانیان، حمایت از خانواده زندانیان و استفاده از سامانه‌های الکترونیکی بویژه پابندهای الکترونیک اهتمام جدی داریم.

رئیس سازمان زندان‌ها در ادامه به برخی از مشکلات و کمبودها اشاره کرد و با ارائه پیشنهاداتی گفت: بسیاری از این مشکلات با مداخله مراجع حاکمیتی از جمله مجلس شورای اسلامی مرتفع خواهند شد. 

وحید جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در ادامه با ابراز رضایت از وضعیت رسیدگی به متهمان و محکومان بازداشتگاه اوین گفت: وضعیت این مرکز بسیار مناسب است و به گفته مددجویان اینجا زندگی به خوبی در جریان است. 

وی در عین حال یادآور شد: زندان‌های ما امروز با مشکلات مالی و اعتباری مواجه‌اند و ما با جلساتی که با مدیران سازمان زندان ها برگزار خواهیم کرد به این مشکلات رسیدگی خواهیم کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا قوه قضاییه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مجلس شورای اسلامی سازمان زندان ها قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • دو دستور مهم رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر به پارسیان
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس